Rólunk

A létesítmény hárommargarétás (háromcsillagosnak megfelelő) minősítéssel rendelkezik, csendes, nyugodt, kellemes környezetet biztosítva a pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

KÖRNYEZET

Az “aktívRelax” központi épülete és a négy kulcsosház egy 8000 nm-es területen helyezkedik el, közvetlenül az erdő alatt, a főúttól távol, egy kis patak közvetlen szomszédságában, Ivó pataktól 250 m-re. A környéken két lakóház és egy pár nyaraló található. Állandó zajforrás hiányában a környezet tökéletes hely a pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágyók számára.

Az udvarban minden házhoz tartozik egy kőből rakott grillező, egy hinta és nyárikert.

FELÉPÍTÉS

A központi épület földszintjét egy 36 személy számára alkalmas ebédlő-társalgó, konyha és két mellékhelyiség tölti ki, az emeleten két külön bejáratú szoba található, fürdőszobával ellátva.

A kulcsosházak. Négy kulcsosházunk mindegyike,  két 70 nm-es, külön bejáratú apartmanból tevődik össze. Az apartmanok alsó szintjén nappali, teljesen felszerelt kis konyha és egy franciaágy méretűre kihúzható kényelmes kanapé található. A konyha felszereltsége minden igénynek megfelel: kerámia főzőlap, mikrohullámsütő, hűtőszekrény, mosogató, kenyérpirító, kávéfőző, tálalóeszközök (tányérok, poharak, evőeszközkészlet) és egyéb konyhai felszerelések. Az emeleten egy kis előszoba található, szekrénnyel, egy szoba, benne két franciaágy, TV, valamin egy nagyon tágas fürdőszoba.

Az új épület 2o16 Tavaszán került befejezésre, 3 saját fürdőszobával ellátott, igényesen berendezett, külön bejáratú szobát, tartogat a vendégek számára. Mindhárom szoba az épület emeletén, egy tágas előtérből nyílik, itt található a vendégek számára, egy 6 személyes asztal hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, tányérok, poharak, és egyéb konyhai eszközök. A szobák felszereltsége szép és igényes: tömörfa bútor (cseresznye, tölgy), led TV. A vendégek pihenését prémium minőségű CARDO matracok segítik.  

KÖRNYÉK

Az Ivó völgye Erdély területén, Hargita megyében, a Madarasi Hargita hegy lábánál fekszik. Névadója az Ivó pataka, mely sebes, tiszta vizű hegyi patak, hóolvadáskor szeszélyessé is tud válni. Ivó – a település – tanyasi típusú, 850 m tengerszint feletti magasságban, Székelyudvarhelytől 22km-re. A település az idők során átalakult nyaralóhellyé, az állandó lakosok(300-400 személy) elszórtan élnek több négyzetkilométeres területen. Ivóban található egy 320 hektáron elterülő vadaspark, ahol a környéken honos vadállatokat természetes környezetükben és vadságukban tekintheti meg a látogató.

5km-nyi távolságra található a zetelaki víztározó (140 hektár felület, 15 millió köbméter víz, 800 m tengerszint feletti magasság), amely lehetőséget nyújt kajak-kenuzásra, horgászásra, úszásra, de az is jól érezheti magát, aki “csak” a természet szépségeiben szeretne gyönyörködni.

A Madarasi Hargitára gyalog is feljuthatnak a vállalkozó kedvűek(14 km), azonban lehetőség nyílik gépkocsival, traktorral is feljutni. Gyönyörű helyekben, lélegzetelállító élményekben lesz része az ide látogatónak. A Madarasi Hargita menedékház 1675 m magasságban található, összesen 3,8 km sípálya áll a vendégek szolgálatára. Kedvező időjárás esetén a síszezon április végéig tart. A sípályákat hótaposó géppel folyamatosan karbantartják. A Madarasi Hargitán állandó hegyimentő-szolgálat üzemel.

magyar